Optimize-Efficiency

Ontverpia_logo_Optimize
Ontverpia_Optimize-Efficiency_website

Optimale inzet huisstijl

Optimize-Efficiency is een adviesbureau dat productiviteitsverbetering realiseert bij tal van bedrijven en organisaties. Ontverpia ontwikkelde een nieuwe huisstijl, website, advertentiecampagne, promotionele artikelen en een mailing waarmee het bedrijf opnieuw op de kaart werd gezet. De cirkels uit de huisstijl bieden een groot aantal mogelijkheden om opvallende communicatiemiddelen te ontwikkelen.

Voor het 20-jarig bestaan werd het seminar ‘Toptimize’ bedacht en vormgegeven.

Ontverpia heeft voor ons zowel de huisstijl als de website ontwikkeld. Wij krijgen hierover zeer veel positieve reacties vanuit de markt. Ook bij andere marketing- en reclamevraagstukken weten zij ons elke keer weer te verrassen met zeer aansprekende en originele voorstellen. Hidde en Frank zijn zeer prettig in de omgang en maken hun beloftes altijd waar. Ik werk al ruim 15 met hen samen en kan iedereen aanraden om Ontverpia als partner te kiezen.
Marcel BosCEO
Ontverpia_Optimize_huisstijl
Ontverpia_Optimize_cheque
Ontverpia_Optimize_ad
RECENTE PROJECTEN

GGZ Delfland

Werk en Vakmanschap

Wistrand Advokatbyrå

Van Putten Van Apeldoorn

LinkedIn
YouTube
Instagram
Pinterest

Meer weten?

Een krachtige corporate identity is de basis van de uitstraling van uw onderneming. Ontverpia helpt u zichtbaar te worden in uw markt en uw omzet te vergroten.