Valkenswaard Centrum

Centrum Valkenswaard opnieuw op de kaart

Hoe transformeer je het hart van een dorp dat te lijden heeft onder teruglopende bezoekersaantallen en leegstand van winkels naar een bruisend en aangenaam gebied?

Gemeente Valkenswaard en de ondernemers richtten een vereniging op en stelden een centrummanager aan. Ontverpia ging aan de slag met een nieuwe identiteit en ontwerp van de website en diverse uitingen. Het resultaat is een visueel sterke huisstijl waar ondernemers en gemeente eenvoudig mee kunnen werken en die voor een uniforme en herkenbare uitstraling zorgt.

Op de gebruiksvriendelijke website kunnen lokale winkeliers en horecaondernemers zich makkelijk presenteren en vind je als bezoeker alles wat er te doen is in Valkenswaard.

Klant: Valkenswaard Centrum
Website: www.valkenswaardcentrum.nl

Ontverpia heeft in 2015 de huisstijl, het logo en de website van het centrummanagement in Valkenswaard ontworpen. De huisstijl en het logo zijn fris en trekken de aandacht. Het logo is heel mooi inzetbaar op allerlei manieren. Het weerspiegelt precies de frisse wind die in Valkenswaard waait in het centrum. De website is in de kleuren van de huisstijl gemaakt. Eveneens fris, lekker fel en met een goede attentiewaarde. Het centrummanagement is erg blij met de huisstijl en de website.
Annemiek VerstappenCentrum Manager
Centrummanagement Valkenswaard heeft haar huisstijl laten ontwerpen door Ontverpia. Wij zijn erg blij met het frisse ontwerp, dat door Hidde en Frank gemaakt is. Al onze uitingen zijn nu op dat ontwerp gebaseerd, zoals ook onze website. We hebben Hidde en Frank als creatieve geesten en prettige mensen ervaren!
Peter MoezelaarVoorzitter VVV Valkenswaard
Ontverpia_Valkenswaard_Centrum_Folder_2
Ontverpia_Valkenswaard_Centrum_Folder_2
RECENTE PROJECTEN

Driff Records

Ontverpia_Optimize_cheque

Optimize-Efficiency

European Turf Group

Ontverpia_GrasGoed_folder

GrasGoed

LinkedIn
YouTube
Instagram
Pinterest

Meer weten?

Een krachtige corporate identity is de basis van de uitstraling van uw onderneming. Ontverpia helpt u zichtbaar te worden in uw markt en uw omzet te vergroten.

Menu