VGZ Zorgverzekeringen

Infographics Good Practices

Coöperatie VGZ gelooft dat de zorg beter kan tegen lagere kosten. Daarom werken zij samen met zorgaanbieders aan vernieuwingen die leiden tot zowel een verbetering van de kwaliteit van zorg als tot een reductie van de kosten.

Om deze vernieuwingen zichtbaar te maken heeft Ontverpia de ‘Good Practices’ vertaald in heldere informatieve infographics. Om het geheel te bundelen en te kunnen verspreiden onder de relevante betrokkenen, zorgden we ook voor een passende verzamelmap.

VGZ wilde in korte tijd logge/lijvige informatieve documenten vertalen naar one-pagers. De one-pagers moesten voldoende informatief zijn, maar ook attractief genoeg worden opgemaakt, zodat deze niet in de prullenbak zouden verdwijnen. We zijn erg tevreden over de samenwerking met Ontverpia.

Er werd goed geluisterd en doorgevraagd naar wat wij precies nodig hadden. Tussentijds werd ik door Ontverpia goed op de hoogte gehouden en in het opmaakproces door hen meegenomen.

De visuele vormgeving was meteen raak. Fijn als er maar een half woord nodig is. Ontverpia dacht tegelijkertijd ook mee over de tone of voice van de teksten. Naast het fraaie ontwerp hebben ze ook laten zien taalkundig erg sterk te zijn.

Het resultaat is een mooi ontwerp, passend bij de bestaande communicatie-uitingen van VGZ. Iedereen is zeer te spreken over de infographics.

Marloes van der WaardeZorginkoop Medisch Specialistische Zorg
Ontverpia_VGZ_Pictos_liggend
Ontverpia_VGZ_infographics_3
Ontverpia_VGZ_Pictos_liggend2
Ontverpia_VGZ_MeetGreet
Ontverpia_VGZ_MeetGreet2
RECENTE PROJECTEN

Wistrand Advokatbyrå

Van Putten Van Apeldoorn

GGZ Delfland

ontverpia_steendrukmuseum_workshop2

Nederlands Steendrukmuseum

LinkedIn
YouTube
Instagram
Pinterest

Meer weten?

Een krachtige corporate identity is de basis van de uitstraling van uw onderneming. Ontverpia helpt u zichtbaar te worden in uw markt en uw omzet te vergroten.