Werk en Vakmanschap

Ik ken Frank en Hidde van Ontverpia al geruime tijd, werk al een aantal jaren met hen samen. De samenwerking met Ontverpia ervaar ik altijd als heel prettig. Frank en Hidde zijn deskundig, betrokken en prettig in de omgang. Ze denken mee met het doel wat je voor ogen hebt, welke middelen het beste dit doel dienen en hoe deze middelen in te zetten zijn. Uiteraard zijn ze erg creatief, maar altijd binnen de lijn van de huisstijl en andere uitingen. Ik vind het ook altijd heel fijn dat ze erg flexibel zijn, opdrachten met een strakke deadline kunnen altijd tussendoor.
Hanneke Hagenaars-VanwesenbeeckMarketing assistent

Vakmanschap dat werkt

Werk en Vakmanschap is een landelijk samenwerkingsverband van honderden technische en industriële bedrijven. W&V helpt technici aan een baan en doorgroeimogelijkheden binnen hun vakgebied. Zij kunnen aan de slag in de metaal-, elektro-, installatie-, proces-, infra-, en motorvoertuigentechniek. Afgelopen jaren maakte Ontverpia voor Werk & Vakmanschap vele adverenties, leaflets, posters, beursaankleding en brochures binnen een strakke en herkenbare stijl.

RECENTE PROJECTEN
Ontverpia_Logo_Micromondo

Micromondo

Ontverpia_Innovatienul13_banner

Innovatie nul13

Ontverpia_VGZ_infographics_home

VGZ Zorgverzekeringen

Ontverpia_GrasGoed_folder

GrasGoed

LinkedIn
YouTube
Instagram
Pinterest

Meer weten?

Een krachtige corporate identity is de basis van de uitstraling van uw onderneming. Ontverpia helpt u zichtbaar te worden in uw markt en uw omzet te vergroten.

Menu