De kracht van een goede huisstijl
Eén klik en je bent gevonden, of… met nog een klik weer weg. In die paar seconden vormen je toekomstige klanten zich een indruk van je. Ze kijken vooral naar het beeld. De plaatjes, de kleuren en de vormen, als die er aantrekkelijk uitzien dan lezen ze de kop en de eerste zin en wellicht daarna meer. Die eerste indruk is dus bepalend. Daarom is een heldere en krachtige huisstijl, die je bedrijf en jouw product vertaalt in beeld, belangrijker dan ooit.
Met je huisstijl laat je zien wie je bent (corporate identity), het vormt je imago, je geloofwaardigheid en betrouwbaarheid. Een goed ontwerp roept emotie op, versterkt je boodschap, maakt je product aantrekkelijk en is onderscheidend en duurzaam.
Wij hebben al voor heel wat klanten huisstijlen op maat mogen ontwikkelen, of een bestaande huisstijl in een modern jasje gestoken. Van grote organisaties tot ‘de bakker op de hoek’. Vanaf het eerste idee en zorgvuldige opbouw, tot het consistent toepassen en borgen binnen het bedrijf. Altijd met evenveel plezier!

Zichtbaar worden bij je doelgroep, wáár begin je?
Samen met onze klanten maken we eerst een overzicht van de bestaande situatie en vervolgens brengen we de mogelijke verbeteringen in kaart. Wat zijn de kernwaardes van je bedrijf en zijn die voldoende zichtbaar? Hoe kun je de klanttevredenheid verhogen en ervoor zorgen dat klanten jouw ambassadeurs worden? Is de huisstijl nog bruikbaar of moet deze worden vernieuwd? Welke middelen zet je in en werken ze? Ben je goed vindbaar op internet? Verhouden de kosten zich tot de baten? Wat goed is mag blijven, wat beter kan pakken we aan. Pragmatisch, flexibel en doelgericht.

En dan?
Hebben we dat allemaal op een rijtje dan gaan we uitvoeren. Of dat nu een huisstijl is, brochures, folders, verpakkingen, advertenties, website, fotografie of beurspresentatie, we bijten ons er graag in vast en komen met verrassende oplossingen! We helpen met implementatie en zorgen ervoor dat medewerkers zelf de communicatie up-to-date kunnen houden. Dat zorgt voor betrokkenheid en kostenbeheersing.

Online
Websites en social media

Een professionele website is vaak de eerste kennismaking met je onderneming en cruciaal voor het succes daarvan. Wat wil je laten zien, wat niet, wil je een webshop en hoe sluit het aan bij je overige communicatiemiddelen? Responsive webdesign, zoekmachine-optimalisatie, content management systemen? Wij ontwerpen het en maken het technisch mogelijk. We laten het aansluiten bij je social media activiteiten en zorgen ervoor dat je opvalt en meer bezoekers trekt.

Content
Tekst, foto/video en animatie

Of we nu een website ontwikkelen, een brochure of een ander communicatiemiddel, het creëren van goede content is onontbeerlijk. Wij helpen met het dirigeren van informatie, ontwikkelen verhalen rondom je bedrijf en zorgen voor een pakkend beeld zodat je doelstelling optimaal overkomt bij je klanten. We verzorgen bijvoorbeeld pakkende teksten en vertalingen, sfeervolle (product)fotografie en video’s en heldere animaties en illustraties. Goede content wordt gemakkelijk gedeeld!

Uitvoering
Productie en promotie

Alles wat we ontwerpen, kunnen we ook voor je uitvoeren. We draaien onze hand niet om voor een opvallende auto- of gevelbelettering, haarscherp drukwerk, (social) mediaplaatsingen of het volledig verzorgen van een beurspresentatie inclusief opvallende promotiemiddelen. Wanneer we een nieuwe huisstijl ontwerpen kunnen we de volledige implementatie verzorgen van (digitale) stationery tot koffiekopje. En natuurlijk helpen we je medewerkers om vertrouwd te raken met de nieuwe identiteit. Uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs staat voorop.

STRATEGIE   CONCEPT   TEKST   HUISSTIJL   ONTWERP   BEELD   DTP   PRODUCTIE   WEB   SOCIAL

Ontverpia is hét ontwerp- en reclamebureau van Eindhoven, Valkenswaard en de rest van de wereld.